Kettingzaagolie

Kettingzaagolie

De kettingzaagolie in ons assortiment is beschikbaar van het merk Makita, en de kettingzaagbenzine die Lees meer

De kettingzaagolie in ons assortiment is beschikbaar van het merk Makita, en de kettingzaagbenzine die onder de olie valt is beschikbaar van het merk Aspen. De kettingzaagbenzine van Aspen is te gebruiken zowel voor 2taktmotoren als 4taktmotoren. De benzineolie kan dus ook gebruikt worden voor grasmaaiers, bladblazers, brommers en nog veel meer! Naast Lees meer

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Makita kettingzaagolie kopen online

De kettingzaagolie in ons assortiment is beschikbaar van het merk Makita, en de kettingzaagbenzine die onder de olie valt is beschikbaar van het merk Aspen. De kettingzaagbenzine van Aspen is te gebruiken zowel voor 2taktmotoren als 4taktmotoren. De benzineolie kan dus ook gebruikt worden voor grasmaaiers, bladblazers, brommers en nog veel meer! Naast het merk Aspen hebben we ook de kettingzaagolie van Makita. De kettingzaagolie van Makita is bedoeld om de kettingzaag te kunnen smeren en is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Vind jij het milieu belangrijk? Kies dan voor de kettingzaagolie Biotop!

Gebruik van kettingzaagbenzine en olie

Hieronder leggen we uit hoe ik de kettingzaag voorziet van olie en benzine: 

  • Kettingzaagbenzine: Leg de kettingzaag op z’n zijkant en giet de benzine in de tank van de kettingzaag, dit is de achterste tank. Vul de tank driekwart vol, iets meer is geen probleem.  Denk erom dat er absoluut geen zaagsel of ander vuil in de tank komt.
  • Kettingzaagolie: Giet de olie in de voorste tank (aan de kant van het blad). Ook hier is het van belang om de tank driekwart vol te gieten, iets meer is geen probleem. Denk erom dat er absoluut geen zaagsel of ander vuil in de tank komt.

Ook multiolie en diverse smeermiddelen

Naast het assortiment aan kettingzaagolie en benzine bieden we ook multiolie en smeermiddelen aan. Wanneer je je olie online besteld, wordt je bestelling de volgende dag al geleverd!  Door het bieden van alle benodigdheden bij het smeren van je apparaten en motoren voorzien wij in al je behoeften, ook als je kiest voor milieuvriendelijke producten!